PagePro 1380MF/1390MF

PagePro 1380MF/1390MFAdaptate ultimelor cerinte ale mediului IT, PagePro 1380MF/1390MF imbina cu succes tiparirea si copierea digitala laser monocrom cu scanarea color.

In plus, consumabilele de lunga durata va vor da siguranta functionarii fara frecvente intreruperi.

Fiabile, rapide si economice, cele doua echipamente sunt recomandate atat mediului office, cat si utilizatorilor individuali. In functie de necesitati si bugetul disponibil puteti opta pentru varianta fara fax (PP1380) sau pentru varianta completa, cu fax si alimentator de documente (PP1390).

BizHub 163/211

Konica Minolta raspunde nevoilor in continua schimbare ale unei afaceri cu noile echipamente BizHub 163 si BizHub 211.
Pentru a satisface mai exact cerintele dumneavoastra, Konica Minolta va propune cele doua versiuni:
– bizhub 163, cu o viteza de 16 ppm A4, ideal pentru birourile mici,
– bizhub 211, cu o viteza de 21 ppm A4, se potriveste birourilor mari care dispun de conectivitate Ethernet.

Alegand unul dintre cele doua modele veti beneficia de ultima tehnologie bazata pe experienta Konica Minolta. Cu oricare din cele doua echipamente puteti printa grafice, texte, imagini monocrom la o rezolutie de pana la 1200×600 dpi.

BizHub 250/350

BizHub 250/350

Bizhub 250 este un echipament compact si robust care satisface toate cerintele privind imaginile alb negru datorita experientei si creativitatii tehnice de la Konica Minolta.
Pentru a satisface mai exact cerintele dumneavoastra, Konica Minolta va propune cele doua versiuni:
BizHub 250, cu o viteza de 25 ppm A4
BizHub 350, cu o viteza de 35 ppm A4

Echipamentele au fost proiectate sa satisfaca cerintele privind lucrul în retea si comunicatiile din birou necesare mediilor de lucru în grup precum si cele din birourile mici si din departamente. Bizhub 250 sau 350 sunt solutia ideala pentru înlocuirea mai multor aparate ce îndeplinesc separat fiecare functii de copiere, printare, scanare sau fax.

BizHub C253

PagePro 1380MF/1390MF

Bizhub C253 intruneste toate calitatile necesare pentru a asigura o comunicare performanta atat in cadrul companiei, cat si cu partenerii de afaceri. In ciuda dimensiunilor sale reduse, performantele sale sunt impresionante, avand functionalitati complexe care nu duc lipsa de nimic. Datorita tehnologiei unice OPEN PLATFORM disponibila pe toate echipamentele bizhub, multifunctionalul BizHub C253 este ideal pentru toate nevoile de comunicare ale firmei si iti da posibilitatea de a printa color sau monocrom. Aceasta noua tehnologie Konica Minolta ofera caracteristici noi fata de echipamentele multifunctionale existente deja pe piata. Astfel, toata seria bizhub beneficiaza de caracteristici unitare, usurand operarea si administrarea in retea a acestora.

BizHub C253 este urmasul lui BizHub C252, care a fost apreciat ca cel mai bine vandut echipament multifunctional color la nivel european si beneficiaza de o serie de imbunatatiri si noutati fata de predecesorul sau, cum ar fi:
1. un nou finisher, incorporat, care reduce spatiul ocupat si este mai silentios
2. detectarea automata a formatului hartiei in bypass-ul multiplu
3. suporta scanare din Windows Server 2003
4. protectia documentelor la copiere
5. printarea multipla de bannere (formatul standard de banner fiind 1200x297mm)
6. forward fax catre email – o functie foarte solicitata in mediul office
7. utilitar de back-up al HDD-ului
8. receptare fax pe PC cu stocare simultana in mai multe box-uri pe HDD-ul copiatorului
9. faxurile pot fi retransmise automat via SMB, FTP, email si printate
Spre deosebire de multe alte produse din segmentul sau, care sunt orientate doar spre anumite nise de piata, Bizhub C253 este destinat oricarei companii, oferind acces tuturor utilizatorilor din retea la functiile sale: printare, scanare, e-mail si transmisie/receptie fax, operatii care se realizeaza in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret.