PagePro 1350W

PagePro 1350WPagePro 1350W este o imprimanta apreciata de utlizatorii privati pentru tiparirea rapida si calitatea printurilor sale. Viteza de tiparire este data de puterea sa de procesare (memorie standard de 8Mb) la 20 ppm, dar si de conectivitatea standard pe USB, in timp ce calitatea este data de folosirea celor mai noi tehnologii si de rezolutia de 1200×1200 dpi.

Imprimanta foloseste consumabile cu o durata mare de viata, ceea ce o face foarte atractiva pentru utilizatorii carora le este adresata, al caror volum de lucru este de aproximativ 1000 pagini pe luna.

Avand dimensiuni de aproximativ 40 cm pe ambele directii in plan orizontal, PP1350W este una din cele mai compacte imprimante.

PagePro 1350E

PagePro 1350E este o imprimanta robusta, performanta si cu multiple posibilitati de utilizare.

Combinand calitatea tiparirii laser FineART, cu viteza de 20ppm si costurile reduse de exploatare, imprimanta PagePro 1350E este solutia ideala pentru utilizatorii particulari sau pentru retele mici de utilizatori.

Beneficiind de posibilitatea de a folosi consumabile cu durata mare de folosire, PP1350E va fi apreciata de orice utilizator si din punctul de vedere al costurilor de exploatare.

Magicolor 2530DL

Magicolor 2530DL, succesoarea deja popularei imprimante magicolor 2400W, foloseste o tehnologie inovatoare de reproducere a imaginilor color – multi-pass – dezvoltata de Konica Minolta. Aceasta imbunatateste precizia printarii si reduce considerabil dimensiunile imprimantei. Capul de printare a fost reproiectat special pentru noua imprimanta, si gratie noului sistem optic distanta dintre el si foaia de hartie a fost diminuata in beneficiul calitatii si al compactitatii.

Pe langa spatiul ocupat redus cu 16%, in comparatie cu predecesoara sa, magicolor 2530DL face mai putin zgomot si este foarte usor de utilizat datorita faptului ca toate functiile pot fi accesate din partea frontala a echipamentului, inclusiv operatiile de inlocuire a tonerului si de indepartare a blocajelor de hartie.
In plus, magicolor 2530DL  necesita doar 5 consumabile: tonerele cyan, magenta, yellow, black si cilindrul de pana la 45,000 pagini. Imprimanta foloseste de asemenea tehnologia tonerului polimerizat si ofera utilizatorilor posibilitatea ajustarii rezolutiei de printare pana la valoarea de 2400 x 600 dpi pentru obtinerea de imagini cu o definitie foarte buna.

Magicolor 2480MF

Robuste si performante, multifunctionalele magicolor 2480/2490 sunt recomandate atat birourilor mici cat si birourilor medii care necestita tiparirea, scanarea si copierea documentelor zilnice precum: oferte color, corespondenta, prezentari, proiecte, foi de calcul, grafice, prospecte, etc.

magicolor 2480 este un multifunctional 3 in 1: imprimanta laser color, copiator si scanner si poate inlocui cu succes vechiul multifunctional inkjet lent si zgomotos.