Produse:

Echipamente:

Multifunctionale alb-negru
(Produse KONICA MINOLTA)
Multifunctionale color
(Produse KONICA MINOLTA)
Imprimante inkjet
(Produse HP, CANON)
Imprimante laser
(Produse HP, CANON)

Consumabile:

Hartie A4, A3
Hartie plotter A3 – A0+
Cartuse de cerneala
Cartuse de toner
Incarcare de Cartuse
Papetarie

Service pentru aparatura de birou.

Produse de Birotica

Pe deasupra, echipa VEM se ocupa si cu instalarea tuturor echipamentelor, astfel incat toate piesele sa fie la locul lor si totul sa mearga struna. In acest sens, noi iti propunem si o alta “afacere”: iti vom instrui personalul sau operatorul care va lucra cu noile echipamente cumparate, astfel incat acestea sa fie pe maini bune, sa functioneze la capacitate maxima, fara incidente.

In cazul in care apar totusi defectiuni, iti oferim si garantie vreme de 1 an, timp in care iti vom repara gratis toate echipamentele care dau semne de oboseala. In cazul in care este nevoie de piese de schimb, noi, VEM, ne ocupam de tot. Avem furnizori de incredere si-ti reparam repede imprimanta. Chiar si dupa expirarea garantiei, adica post-garantie, VEM iti ofera service de calitate pe baza unui contract, desigur, un contract avantajos pentru tine.

Vrei sa afli mai multe despre echipamentele pe care ti le propunem, despre consumabile si produsele de papetarie disponibile? Contacteaza-ne negresit si vom bate palma pentru un parteneriat avantajos de ambele parti!

Daca doriti sa va usurati munca la birou, sa dispuneti de cea mai moderna tehnica, firma noastra va vine in ajutor cu:

 • multifunctionale monocrom si color;
 • imprimante laser monocrom si color;
 • imprimante inkjet de la HP,CANON;
 • imprimante laser de la HP,CANON;
 • fax-uri.

Pentru mai multe informatii accesati link-urile de mai jos:

Consumabile:

 • Hartie A4,A3;
 • Hartie plotter A3 – A0+;
 • Cartuse de cerneala;
 • Incarcare de Cartuse;
 • Cartuse toner;
 • Piese de schimb;
 • Papetarie.

produse birotica
Te-ai saturat de un birou anost, lipsit de culoare? Ai nevoie de o mana de ajutor din partea tehnologiei pentru a-ti usura munca la birou? Alege si tu produsele de pe care compania noastra ti le pune la dispozitie. Nu este vorba despre orice produse de birotica, ci despre articole de calitate ce te vor scoate din incurcatura de fiecare data.

Esti curios ce-ti propunem in materie de birotica? Vei vedea ca VEM nu se dezminte nici de aceasta data. Haide sa descoperim impreuna cum sa-ti faci munca mai usoara la birou, unde contrar aparentelor, viata nu este deloc atat de simpla si de relaxata cum pare la prima vedere, cel putin pentru necunoscatori.

Despre birotica se spune ca ar avea ca si obiectiv general cresterea productivitatii, a calitatii, dar si a flexibilitatii muncii. Cum reuseste birotica acest lucru? Folosindu-se de automatizarea activitatilor. In acest sector, productivitatea muncii este chiar vitala, informatizarea muncii de birou fiind, la randul ei, cruciala.

De la accesorii IT pana la computere si laptopuri, imprimante si multifunctionale, produse administrative, consumabile, produse de papetarie, articole din hartie, medii de stocare, mobilier, instrumente de scris, articole pentru organizare si arhivare, accesorii pentru birou, tehnica de birou si sisteme de prezentare, birotica trebuie sa le aiba pe toate.

Unde gasesti produse de birotica de calitate? La noi, Vemsrl.ro!

Birotica si produsele specifice pentru desfasurarea activitatii de birou

Traiesti si tu in secolul XXI, iar munca de birou nu s-a putut lasa mai prejos decat alte domenii de activitate si s-a informatizat si ea. Astfel, birotica utilizeaza tehnologii moderne din domenii precum informatica, electronica si comunicatiile, dar si diverse softuri care-ti fac viata mai usoara tie, secretarei, in special, contabilului, economistului si tuturor celor care-si desfasoara munca din spatele unui birou.

Insa, birotica inseamna si articole de mare pret precum imprimantele, scanerele, multifunctionalele si produsele de papetarie. Noi, cei de la VEM, iti oferim toate aceste articole nu numai la o calitate ireprosabila, insa la un pret atragator.