Rolete casetate – alegeti materialul dorit si veti obtine efecte uimitoare!

Ce sunt roletele casetate? La fel ca si roletele standard, acestea sunt niste sisteme de umbrire elegante si foarte simple, care se monteaza la interiorul ferestrelor. Materialul din care sunt realizate acestea poate fi textil, transparent, opac sau semi-opac, astfel ca fiecare incapere va fi luminata in functie de materialul ales. Sunt deosebit de practice si datorita numeroaselor avantaje, acestea au inceput sa inlcuiasca cu succes draperiile si perdelele.

Asadar, noi va oferim o multime de modele de rolete casetate, care spre deosebire de cele simple, aduc un plus de eleganta si autenticitate. In plus, atunci cand sunt stranse, acestea sunt protejate in interiorul casetei de praf si de actiunea razelor solare. Duoa cum am mai mentionat si in cazul celor fara caseta, va intampinam cu trei tipuri de materiale: material textil semitransparent, material de tip screen si material de tip black-out. Primul material va protejeaza impotriva soarelui, cel de-al doilea ajuta la filtrarea luminii si ultimul material reuseste sa blocheze lumina complet.

Dimensiunile variaza de la caz la caz, la fel si sistemul de prindere care poate fi direct pe rama ferestrei sau pe tavan. Caseta este realizata in ton cu nuanta tamplariei, deoarece ne dorim un design imbunatatit pentru fiecare client in parte. Le puteti actiona cu un lantisor, dar acestea pot fi insotite si de un sistem cu actionare electrica.

De ce sa optati pentru rolete casetate?

Marturiile celor care folosesc rolete casetate vin in sprijinul acestor accesorii functionale si de decor din varii motive. In primul rand, acestea sunt ideale pentru orice spatiu, incepand cu locuinte pana la birouri sau alte spatii publice. Materialale din care sunt realizate au capacitatea de a umbri pe mai multe niveluri, in functie de preferintele fiecaruia dintre dumneavoastra. In plus, sunt foarte rezistente si rezista in timp fara sa-si piarda aspectul estetic.

Montarea acestor rolete casetate nu afecteaza tamplaria, iar caseta nu influenteaza cu nimic gradul de luminozitate din casa. Ele sunt ideale in zilele caniculare, cand arsita de afara nu va patrunde in interiorul locuintei datorita lor. In plus, in functie de materialul ales, acestea pot bloca complet vederea celor din exterior, intimitatea dumneavoastra fiind asigurata.

Sunt colorate si contribuie la conturarea unei astmosfere vesele si optimiste, asa cum se intampla in casele create de marii arhitecti ai lumii. Desigur, nici aspectul financiar nu poate fi ignorat, avand in vedere ca preturile sunt foarte accesibile in comparatie cu alte sisteme de umbrire.

Intimitate si confort cu rolete casetate ieftine!

Noi va oferim cele mai generoase oferte de rolete casetate, concepute special pentru tamplaria ferestrelor dumneavoastra. Sunt sigure, rezistente si foarte usor de folosit, fiind deosebit de eficiente mai ales in timpul verii. Pastreaza luminozitatea dorita si tin caldura departe de locuinta dumneavoastra, astfel ca veti inregistra economii substantiale la facturile de energie. In plus, casa dumneavoastra va fi inundata in culori vii, pline de farmec . dimensiunile sunt adaptate comenzilor dumneavoastra, la fel si materialele folosite. Va asteptam!