jaluzele_verticale_123_3Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale oferta cea mai bogata paleta de culori si materiale, lamele din benzi textile impregnate sau benzi din PVC.

images 1 images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va asigura o protectie solara si control al intensitatii luminii, conferind o ambianta placuta si intima.

jaluzea-verticala-motorizata-1

Se manevreaza usor cu ajutorul unui lantisor, de asemenea exista multiple posibilitati de strangere a lamelelor.Pentru jaluzelele montate in locuri greu accesibile,exista posibilitatea de motorizare si automatizare folosindu-se o actionare electrica si un sistem de comanda cu intrerupator sau telecomanda .Acest produs poate fi adaptat la cerintele clientului si la arhitectura interiorului.115

Jaluzele verticale – o solutie moderna pentru interior32hZB2I3bIOtbGFL

jaluzele-verticale-plan-inclinat-royal-york

Jaluzele Verticale Bucuresti

Pe langa confort, protectie si intimitate, aceste jaluzele verticale sunt si extrem de rezistente si durabile. Sunt accesibile si pot fi utilizate atat acasa, cat si la birou. Varietatea de materiale si posibilitatea de adaptare a modelelor la cerintele dumneavoastra si la arhitectura interiorului, ne recomanda ca fiind o alegere excelenta. Beneficiati de preturi avantajoase si 24 de luni de garantie, timp in care va puteti bucura de racoarea si ambianta placuta datorata acestor jaluzele verticale.

Jaluzele Verticale Bucuresti jaluzele-verticale-1